СКАЙ ХОУМ е иновативна строително-инвестиционна компания, специализирана в проектиране и строителство на ексклузивни жилища.

Впечатляваща архитектура, функционалност от висок клас, иновативни технологии и уникален интериорен дизайн са отличителните характеристики на проектите на СКАЙ ХОУМ.

В стремежа си да бъде лидер в проектирането и строителството на луксозни жилища до ключ, компанията създаде и разви амбициозен екип от талантливи архитекти, конструктори, визуализатори и изгради партньорство с интериорен дизайнер на световно ниво, с повече от 35 години опит – CLAUDIO BIGANZOLI.

BIGANZOLI и неговият екип са специализирани във проектиране на вътрешна архитектура, осветление и довършителни работи на жилища от висок клас, като контролират целия процес на реализация на обектите до ключ.

Благодарение на партньорството с BIGANZOLI, СКАЙ ХОУМ получи възможност да работи директно с водещи италиански производители и доставчици на висококачествена дървена дограма, входни портали, интериорни врати, подови настилки, облицовъчни материали, смесители, бои и осветление.

СКАЙ ХОУМ е ексклузивен представител на една от най-проспериращите и иновативни компании за фиксирано обзавеждане в Италия и работи директно с всички реномирани производители на мебели.

Компанията разполага с собствена материална база, строителна механизация, висококачествено оборудване и екипи от обучени изпълнители на специализирани строително-монтажни и довършителни работи.

ИСТОРИЯ

До 2018г. компанията се занимава основно със строителството на обществени инфраструктурни проекти под търговското наименование – КРАФ ГРУП.

В следствие на дългогодишния си опит като главен изпълнител компанията разполага с материална база, собствена механизация и екип от изявени професионалисти в управление, организация и изпълнение на големи строителни обекти.

През 2018г. СКАЙ ХОУМ успешно направи планиран преход от строителство на инфраструктурни обекти към строителство на собствени инвестиционни проекти. През последните 5 години, компанията натрупа опит в проектиране, строителство, довършителни работи и обзавеждане на луксозни жилища.

Дружеството е вписано в Централния професионален регистър на строителя и притежава удостоверения за изпълнение на строежи:

ПЪРВА ГРУПА (високо строителствоСтроежи от първа до пета категория
ВТОРА ГРУПА (транспортна инфраструктура)Строежи от първа до пета категория
ТРЕТА ГРУПА (енергийна инфраструктура)Строежи от първа до пета категория
ЧЕТВЪРТА ГРУПА (благоустройствена инфраструктура)Строежи от първа до пета категория

СКАЙ ХОУМ поддържа отличен корпоративен и финансов имидж.

Компанията прилага системи за управление:

  • Система за управление на качеството – EN ISO 9001:2015
  • Система за управление на безопасни условия на труд – EN ISO 45001:2018
  • Система за управление на околната среда – ЕN ISO 14001:2015

СКАЙ ХОУМ поддържа отличен корпоративен и финансов имидж.

Copyright © 2024 – Sky Home, Всички Права Запазени | Лични Данни